Unik Performance

Wake up call – Virksomhederne smider penge ud af vinduet, når det gælder kurser og uddannelse!

Så er erfaringerne fra sidste ugers Webinarer om fokus og faldgruber ved læring, transfer og effekt samlet! Se oplægget her: Faktablad_kursus – Webinar

Det har været lidt af en aha oplevelse på flere fronter,- men behovet for konkrete og praktiske værktøjer og metoder er i fokus. Tak til alle deltagere for aktivitet og engagement.

Metoder og praktiske værktøjer skal være teoretisk velfunderet,- og det kan Unik Performance garantere via analyse og vurdering af de sidste 100 års forskning indenfor både det samfundsvidenskabelige og humanistiske område. Der er en masse de to områder kan lære af hinanden, når det gælder læring, træning, transfer, forankring af det lærte og dermed HRD og kompetenceudvikling.

Der er et stort behov for at italesætte og videndele på området,- og det gør vi gerne.

Hvem ved hvornår den strategiske ledelse, økonomichefen eller den forretningsorienterede HR Director stopper med at bruge penge på interne læringsforløb samt eksterne kurser og efteruddannelser, fordi de bliver klar over, at de smider penge lige af vinduet?

De resultater kan ændres og det er Unik Performance “passionate about”!

Se også video:

Vi tilbyder forskellige forløb og foredrag og vores formål er at sætte nye standarder for læring, transfer, forankring, kompetenceudvikling og effekt. Se mere her:

Lad os sammen sætte læring, transfer, forankring af det lærte, kompetenceudvikling på den øverste dagsorden,- det betaler sig med det samme 🙂

Er du en leder der gerne vil støtte dine medarbejdere i deres kompetence udvikling, kollega der gerne vil støtte en anden kollega i deres udvikling, projektleder med forkus på forankring, HR professionel der gerne vil arbejde med polikker og strategier for kompetenceudvikling eller er kursus-, eller uddannelseudvikler, så lad sammen finde nye standarder for læring, transfer og effekt!

Kontakt Jane: jane@unik-performance.dk eller tlf: 6013 2913

 

0 responses on "Wake up call - Virksomhederne smider penge ud af vinduet, når det gælder kurser og uddannelse!"

Leave a Message

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

@ Unik Performance 2020