Unik Performance

Uha,- lige ved og næsten :-)

Så er forløbet for HRD ansvarlige som har arbejdstitlen: Læring+TRANSFER=effekt og kompetenceudvikling=Return on Investement (ROI), ved at være klar. Jeg glæder mig til at afholde webnarer for både HRD ansvarlige og undervisere/uddannelsesudbydere om læring, transfer og effekt og komme i dialog med dem der skal føre os alle ind i fremtidens læring, kompetenceudvikling, efteruddannelser og kurser.

Er også ved at ligge sidste hånd på en 1 minut video hvor jeg ikke lægger fingerne imellem,- f.eks. påstår jeg at 17 ud af 20 deltagere på et kursus kunne sendes på betalt ferie og få lige så meget læring ud af det!!!!

Og har oven i købet forskningen på læring, transfer og effekt områderne med mig,- hmmmmmm – det bliver godt forhåbentlig at få inspireret HRD, undervisere og uddannelsesudbydere til at tænke og gøre tingene anderledes :-).

Jeg glæder mig til udfordringen!

februar 2, 2013

0 responses on "Uha,- lige ved og næsten :-)"

Leave a Message

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

@ Unik Performance 2020