Unik Performance

Super artikel ,- hvis vi som professionelle indenfor kompetenceudvikling, uddannelse, kurser og læring ikke tænker nyt,- hvordan kan vi så forvente vores deltagere gør det?


Når transfer ikke er i fokus, – resultat: ingen effekt/foranking og implementering af det lærte! Lad os der arbejder med det professionel være innovative og bruge den viden vi har til at skabe nye standarder for læring, transfer, effekt og dermed forretningsmæssige resultater 🙂

Citat fra artiklen:

Hvor grundigt læste du fagbeskrivelsen på det sidste kursus eller den sidste ledelsesuddannelse, som dit budget finansierede? Hvor meget holdt du øje med, hvad der blev implementeret af medarbejdernes nyerhvervede viden? Sammenlignede du udbytte med indsats (både tidsforbrug og konkret udgift)? Definerede du virksomhedens udfordringer og ledte derefter efter noget, der kunne matche og forbedre performance?

Eller var det indbakken og de farvestrålende brochurer med prominente gæster, der definerede kursusvalget? Eller medarbejderens eller mellemlederens egne forslag? Eller en overenskomstmæssig rettighed? Eller noget der skulle fastholde en kvalificeret medarbejder?

http://www.business.dk/ledelse/ledelsesansvar-at-uddannelse-og-strategi-foelges-ad?goback=%2Egmp_3132258%2Egde_3132258_member_221507736

Ordene kunne jeg ikke have sagt bedre selv…….

 

marts 12, 2013

0 responses on "Super artikel ,- hvis vi som professionelle indenfor kompetenceudvikling, uddannelse, kurser og læring ikke tænker nyt,- hvordan kan vi så forvente vores deltagere gør det?"

Leave a Message

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

@ Unik Performance 2020