Unik Performance

Vores services

Hvad kan vi tilbyde

free-60-icons-53

Strategisk Kompetenceudvikling

Vi hjælper dig med at udvikle en struktur og  sammenhæng imellem strategi og Metoder.

Læs mere

free-60-icons-03

Fra Forskning til Praksis

Vil du have sparring til Værktøjer, Metoder og Implementering i din virksomhed.

Læs mere

free-60-icons-12

Kompetenceudviklingsforløb

Vi hjælper dig med at designe forløb, der skaber konkrete resultater og Performance.

free-60-icons-50

Fra Kursus til Performance

Få 80% større udbytte af udgifterne til Kurser - få Fokus på at Transfer giver Effekt og Resultater.

Læs mere

Hvorfor

Fordi det vi gør slet ikke er godt nok.

I DK investeres milliarder af kroner hvert år på traditionelle kurser til chefer, ledere og medarbejdere. Men i 6 ud af 7 tilfælde, smides pengene direkte ud af vinduet. Samtidig effektiviseres organisationen og virksomheder siger farvel til medarbejdere.

Det hænger ikke sammen og spørgsmålet er ikke om,- men hvornår CEO, CFO og resten af direktionen siger stop til spildet af ressourcerne!

Hvad gør vi

Hvis HR skal bidrage til forretningen, så skal pengene, metoderne og værktøjerne til kompetenceudvikling ændres radikalt - og den tranformation hjælper vi med at gøre så let som muligt.

Fokus skal være på, at Kompetence strategi, struktur, metoder og værktøjer skal skabe en helt anden sammenhæng end det der gøres i dag. Vi hjælper virksomheder, kommuner og udbydere af kurser fra A til Z til at nå helt nye mål og resultater. 

Hvordan

Vi hjælper med at udforme strategier, koncepter, værktøjer og design af performanceskabende kompetenceudviklingsforløb. Med innovation og ændring af traditionelle metoder og tankegange, kan HR bidrage på en helt anden værdiskabende måde til forretningen - og det har alle en stor interesse i.

Det giver nemlig helt anden adfærd, performance og flow hos udbydere, HR Professionelle, Ledere  og dem der skal kompetence udvikles.

@ Unik Performance 2020