Unik Performance

Hov – er det muligt at se ind i fremtiden,- når det gælder læring og effekt af kurser/efteruddannelse?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja,- det er det nu!  – Med et helt nyt og revolutionerende værktøj der hedder TRANSFERPROFIL – du har garanteret ikke set noget lignende!

Vi/os/du kan se ind i fremtiden – når det gælder læring og effekt af kurser og efteruddannelse……… ved hjælp af transferprofilen – lyder det for godt til at være sandt?!

Kan det virkeligt være rigtigtForestil dig, at det er aftalt/planlagt, at en medarbejder/leder/chef skal på efteruddannelse. Hvad hvis jeg fortæller dig, at du ved hjælp af en transferprofil, vil kunne se ind i fremtiden, og om der er de rette vilkår og forudsætninger til stede for, at det lærte (i undervisningen) vil blive anvendt og brugt i hverdagen (praksis) og du dermed kan finde ud af om investeringen i efteruddannelsen kan betale sig?

Du kan øge læringseffekten med op til 80 % i forhold til traditionelle kurser og uddannelse, hvis du følger transferprofilens anbefalinger og iværksætter transferfremmende aktiviteter og undgår at pengene smides ud af vinduet?

Transferprofilen har IKKE fokus på underviseren og undervisningen, fordi forskningen viser, at effekten og læringsudbyttet i forhold til performance i hverdagen, kun betyder maks 20 % – vidste du det?

Følg med hvis du vil vide mere eller ring til Jane på tlf: 6013 2913 eller mail jane@unik-performance.dk

 

marts 10, 2014
@ Unik Performance 2020