Unik Performance

Så er invitationen sendt ud til Webinar onsdag den 10. april kl. 14 eller fredag den 12. april kl. 9.00.

Prezi1Har du ikke nået at sende mig en mail på jane@unik-performance.dk endnu, så er det sidste chance til at få en direkte invitation til Webinarene.

Emnet er fokus og faldgruber ved læring, transfer og effekt,- og er for alle der gerne vil være med til, har idéer til eller vil lære at skabe nye standarder for læring og specielt forankring og implementering af uddannelses- og kursusforløb.

Sidder du med overvejelser, idéer eller spørgsmål som:

– Hvordan undgår man at et kursus ender som et ringbind i reolen?
– Hvordan skal vi undgå modstand fra kolleger, leder og andre, når den lærende kommer tilbage efter kursus og gerne vil videndele, implementere nye idéer og kompetencer,- uden at blive kaldt “kloge Åge”eller møder anden modstand, manglende tid eller relevante opgaver?
– Hvordan understøtter man den lærende i at forankre det lærte og skabe et læringsmiljø både på kurset og hjemme i virksomheden som skaber effekt?
– Hvordan undgår vi demotiverede ledere og medarbejdere der har deltaget og engageret sig i sin uddannelses eller kursus, men ikke kan få lov til at udvikle kompetencen ved at bruge det efterfølgende?

Søger du i bund og grund praktiske idéer til hvordan du kan prioritere og fokusere tid, penge og ressourcer, så de udnyttes til at give op til 80 % større værdi på lærings- uddannelses- og kursusforløb?

Se mere her:

0 responses on "Så er invitationen sendt ud til Webinar onsdag den 10. april kl. 14 eller fredag den 12. april kl. 9.00."

Leave a Message

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

@ Unik Performance 2020