Unik Performance

Så er der 1 dag til seminaret om Læring og Effekt!

Så er der 71 tilmeldte til seminaret på onsdag,- og jeg er sikker på at det bliver en fantastisk dag for alle. Der er maks. 9 pladser tilbage, så hvis du vil tilmelde dig i sidste øjeblik, så gør det her: https://kompetenceudvikling.nemtilmeld.dk/1/

Informationer (Se mere her) om seminaret som jeg afholder med 3 andre ildsjæle er i linket. For dem der deltager er det til forberedelse og for andre til inspiration og refleksion.

Vi har travlt med forberedelserne, så det bliver en god dag for alle, med masser af aktivitet, inspiration og engagement til at “anvende” (transfer), det vi sammen får ud af dagen.

For mit eget vedkommende har jeg et mål om at “At vende det på hovedet” og det betyder at “Transferprofil” og “Kompetence- og effekt pakke” for medarbejdere og ledere, skal introduceres. Det bliver interessant, at se om deltagerne synes at koncepterne er relevante og de måske selv gør noget lignende når vi taler om interne og eksterne kursus- og uddannelsesaktiviteter.

Ved du hvad jeg mener med en “Transferprofil” og “Kompetence- og effektpakke” for medarbejderen og lederen? Og hvorfor det er så vigtigt for at opnå 4 gange større effekt, når det lærte skal omdannes til kompetencer der  anvendes i dagligdagen

Giv mig dit bud – skriv til jane@unik-performance.dk – den bedste vinder et gratis medlemskab af Unik Performance’s medlemside basispakke i et år!

Mange transfer hilsner

Jane

 

september 23, 2013

0 responses on "Så er der 1 dag til seminaret om Læring og Effekt!"

Leave a Message

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

@ Unik Performance 2020