Unik Performance

Så er arbejdet gået igang med transfer – fra læring til kompetence.

Passionen er jo arbejdet med transfer, så nu er arbejdet intensiveret på det område.

Tilbagemeldinger på youtube videoerne om transfer, er at de er gode, men lange og teksttunge. Video konceptet herunder det visuelle og lydmæssige udtryk bliver hele tiden udviklet for at optimere oplevelsen for dem der ser dem og jeg har allerede for mange gode input,- TAK FOR DEM 🙂

Definitionen og det fokus Unik Performance vil have på transfer bliver der i disse dage udviklet på, så både videoer og bloggen her kan informere og videndele mere præsist. Da det også er et primært forretningsområde,- ligger der et spændende udviklingsarbejde men også arbejdet med at sprede det ud bliver interessant.

Tanken er også at tilbyde gratis webnarer til interesserede, så det ikke er tid og penge der skal være afgørende for at alle interesserede (også dem der endnu ikke har opdaget de skal være interesseret, hæ hæ) kommer igang med arbejdet om transfer.
Tankerne lige nu er, at forløb for en hel virksomhed,- der så bliver transfer klar i hele organisationen på kort tid. DET BLIVER ET FORLØB DER IKKE ER SET FØR OG VI HAR STORE FORVENTNINGER TIL DET……….

Derudover er tanken at tilbyde HR ansvarlige, udbydere af uddannelse/kurser, undervisere og andre interesserede uddannelsesforløb på 3-5 dages varighed hvor et afgørende parameter er at deltagerne ikke kun lære om transfer,- men også under forløbet kommer godt igang med transfer arbejdet i deres hverdag.

Vi vil revolusionere efteruddannelse/kurser for voksner og derfor bruger vi transferfremmende aktiviteter i alle vores egne forløb.

Det bliver spændende! Kom gerne med feedback, input og kommentarer løbende!

0 responses on "Så er arbejdet gået igang med transfer - fra læring til kompetence."

Leave a Message

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

@ Unik Performance 2020