Unik Performance

Matrix – gør dig klogere på læring, TRANSFER og effekt på 37 sek.!

Payday-LoansNår jeg tænker på min (og måske også din?) passion for læring og læringsdesign med fokus på TRANSFER er det fordi, virksomheder, kommuner og andre organisationer bruger mange millioner krone hvert år til efteruddannelse,- der har ingen eller meget lille effekt. Forskningen indenfor transfer viser os,  at det kun er 15-20 %, selve undervisningen vægter, i forhold til den efterfølgende reelle kompetenceudvikling og effekt af en efteruddannelse/kursus.

Hvad mener jeg med det?

Jo,- formålet er knivskarpt, nemlig at det lærte (i undervisningen) skal anvendes i praksis i hverdagen (kompetence) – et stjerne eksempel kan du se i dette korte klip fra Matrix:

At kunne lære at flyve en helikopter (undervisning) som Trinity gør her i klippet – til så ca. 30 sek. senere at flyve den ( i praksis) handler ikke om læring – men om Transfer – ganske enkelt!

2012-10-24 13-12-54.154Men hvordan skal virksomheder, kommuner og andre organisationer både strategisk og rent praktisk arbejde med det, på en struktureret og innovativ måde?
Unik Performance får mange henvendelser om den udfordring – vil du også i gang nemt og hurtigt?

Så tag fat i os nu………. Mail: jane@unik-performance.dk eller ring på tlf.: 6013 2913.

——————————————————————————————————————————————————————————————————

Du kan også læse tidligere indlæg: Har du nogensinde tænkt på? eller Er det nu det er nu? eller Hov – er det muligt at se ind i fremtiden når det gælder læring, transfer og effekt af kurser og efteruddannelse?

Har du i øvrigt set Unik Performance’s 3 nye videoer? Med fokus på den geniale TRANSFERPROFIL, de 3 varianter af transferprofilen og sidst men ikke mindst – 3 transferfremmende aktiviteter inden undervisningens start.

Vil du gerne modtage Unik Performance’s nyhedsbrev? Så skriv til jane@unik-performance.dk

 

 

april 23, 2018

0 responses on "Matrix - gør dig klogere på læring, TRANSFER og effekt på 37 sek.!"

Leave a Message

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

@ Unik Performance 2020