Unik Performance

Klar – parat – start?

slide-24Velkommen tilbage fra en fantastisk sommer!

Jeg håber du har nydt sommerferien og det fantastiske vejr sommeren 2014 har budt på. Bønderne har kunnet høste tidligere og 2014 har indtil nu på mange måder været sit helt eget år.

Men nu skal der fokuseres på efterårets arbejde med Learning & Development som mange af os skal i gang med. Vi har brugt lidt af sommerferien til at kigge på, hvordan vi kan hjælpe med de udfordringer virksomheder, kommuner samt kursus- og efteruddannelsesudbydere, står med – lige nu. Det har resulteret i:

 1. Først og fremmest har hjemmesiden fået et mere struktureret indhold og mange flere informationer om læring, Transfer, kompetenceudvikling og effekt. Hvis det er et stykke tid siden du har besøgt hjemmesiden (www.unik-performance.dk), så prøv at gå ind og kig igen. Vi modtager gerne feedback på indholdet, opbygningen eller hvis der er noget du mangler.
 2. Så har vi planlagt en Online Master Class for dem der arbejdet professionelt og på et højt niveau med kompetenceudvikling – det være sig designer, køber eller udbyder. Det er et intensivt forløb, som er designet til, ikke kun at starte processer omkring transfer, transferfremmende faktorer og transferaktiviteter, men også at implementere og forankre det lærte.Det starter den 16. september og du kan se mere om det her – er du en ildsjæl der vil gøre en forskel og ved at det der gøres i dag med kurser og efteruddannelse kan gøres meget bedre, er det måske et perfekt forløb for dig?
 3. Slutteligt har vi samlet 3 (4) transferaktiviteter vi anbefaler som en obligatorisk del af et kompetenceudviklingsforløb (hvis målet er læringsudbytte, forankring og effekt). Vi kalder det ”før-undervisnings-start-Transferpakke” – vi modtager gerne bud på hvad Transferpakken ellers kunne hedde :-). Transferpakken har (som det næsten siger sig selv) 100 % fokus på aktiviteter der skal være på plads allerede inden kurset/efteruddannelsen går i gang – godt begyndt er halvt i mål – undervurder ikke betydningen. Den består af Transferprofil, “Train the Manager” som er for den leder der skal have en medarbejder af sted og så ”Train the Learner” som er for den der skal af sted på et kursus eller en efteruddannelse. Lærings- og transferplan med Logbog er indarbejdet i pakken. Du kan læse mere her

Som du nok allerede ved som læser af vores nyhedsbrev, tager vi udgangspunkt i den internationale forskning i Transfer. Hvis du vil introduceres til læring – og specielt Transfer, så har vi genoptaget vores tilbud om gratis webinarer – tidspunkterne for afholdelse og tilmelding kan du se her.

Kigger vi indenlands, så er Bjarne Wahlgren en af de førende herhjemme på Transfer. Du kan se forelæsningen: Transfer mellem uddannelse og arbejde på Danskernes Akademi her fra år 2010.

Har du i øvrigt set indbydelsen til seminar den 9. oktober: Vejen til læring med effekt – hvad er nøglen? Hvis nej – så ser den her eller en kort video om indlægsholdere og de spændende emner her.

Som altid er du velkommen til at kontakte mig ved at ringe  på tlf.: 6013 2913 eller skriv til jane@unik-performance.dk og evt. byde på en kop kaffe. Så kan vi tale om, hvad du lige præcis står med af tanker, ønsker og behov når det handler om transfer og komptenceudvikling.

God arbejdslyst!
Mange Transferhilsner

Jane
CEO, Unik Performance
_______________________________________________________________________________________

Kunne du bruge til coaching og sparring til:

 • Struktur og opsamling på nuværende tanker, aktiviteter og perspektiver på læring, transfer og effekt af kurser og efteruddannelse
 • Strategi for Learning og Development (Personalepolitik – kompetencestrategi)
 • Design og kvalitetssikring af interne og eksterne efteruddannelsesforløb
 • Udfordring, krav og forventninger til interne og eksterne leverandører samt bidragsydere, når der købes eksterne kurser og efteruddannelse
 • Bedre udnyttelse af uddannelsesbudgettet, herunder udvikling og implementering af procedure og læringsmiljø i organisationen der understøtter effekt og forankring
 • Coaching i transferprofil og øvrige transferaktiviteter før, under og efter undervisning
 • Værktøjer, koncepter og skabeloner til transferfremmende aktiviteter
 • Oplæg, workshop, seminarer og foredrag

Fik du ikke set nyhedsbrevet fra juni? Her er det:

Ønsker du at sætte struktur på Transferfremmende aktiviteter før, imellem og efter undervisningen på et kursus eller en efteruddannelse?‏

Der er over 56.000 visninger på vores videoer på youtube – det er 10.000 mere end i juni.

De seneste videoer vi har udgivet er:
Den geniale TRANSFERPROFIL,
De 3 varianter af transferprofilen og sidst men ikke mindst –
3 Transferfremmende aktiviteter inden undervisningens start.

august 14, 2014
@ Unik Performance 2020