Unik Performance

Interesseret i webinar om fokus og faldgruber ved læring, transfer (forankring af det lærte) og effekt?

Webinarene er for alle der gerne vil være med til,- har idéer til,- eller vil lære at skabe nye standarder for læring og specielt forankring og implementering af uddannelses- og kursusforløb.

Du er nysgerrig, søger svar og inspiration:

– Hvordan undgår man at et kursus ender som et ringbind i reolen?
– Hvordan skal vi undgå modstand fra kolleger, leder og andre, når den lærende kommer tilbage efter kursus og gerne vil videndele, implementere nye idéer og kompetencer,- uden at blive kaldt “kloge Åge” eller møder anden modstand, manglende tid eller relevante opgaver?
Søger du i bund og grund praktiske idéer til hvordan du kan prioritere og fokusere tid, penge og ressourcer, så de udnyttes til at give op til 80 % større værdi på lærings- uddannelses- og kursusforløb?

Se mere om webinarets indhold: Webinar

Praktiske informationer:

Webinarene afholdes den 29. april 2013 kl. 10 og den 2. maj 2013 kl. 9. Det varer ca. 45 min. og foregår på nettet i Adobe Connect. Det er gratis at deltage.

Erfaringer fra tidligere webinarer er, at udbyttet for dig afhænger af,  at der ikke er for mange deltagere. Der er derfor begrænset antal pladser. Såfremt du er interesseret men ikke kan de nævnte datoer,- så skriv til mig alligevel,- så kommer du på en interesse liste til eventuelle fremtidige webinarer.

Skriv til jane@unik-performance.dk, så vil du få et link du skal bruge når du skal deltage i webinaret.

april 21, 2013

0 responses on "Interesseret i webinar om fokus og faldgruber ved læring, transfer (forankring af det lærte) og effekt?"

Leave a Message

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

@ Unik Performance 2020