Unik Performance

Hov – hvad skete der lige der!

Til vores egen overraskelse er en mere end en 1 år gammel video blevet et stort hit på Youtube. Unik performance har dermed videoer på Youtube der er vist 37.534 gange – helt vildt!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er selvfølgelig glædeligt at der er mange der kan få glæde af videoen med det geniale fingersystem: http://youtu.be/I7kf_9Tnefk og det er da også den der har langt til fleste visninger.

Vil du have flere input til børn og matematik, kan vi anbefale at se og undersøge Khan Academy her: http://www.khanacademy.org/,- som i øvrigt også kan give en masse inspiration til hvordan voksnes kompetenceudvikling kan tilrettelægges.

Kan det virkeligt være rigtigtMen samtidig er videoen med finger systemet meget langt fra den kontekst som Unik Performance arbejder indenfor til daglig.

Vi vil gerne gøre en forskel, når man deltager i efteruddannelse som VOKSEN og vil opnå optimal læringseffekteffekt (op til 4 gange mere) og reel kompetenceudvikling. Fokus er hvad der kan gøres før, under og efter selve undervisningen, så pengene, motivationen, engagementet og tiden ikke smides ud af vinduet.

Vi kender det alle – vi har været på kursus/efteruddannelse og allerede få dage efter er en del glemt – efter 3 måneder er det eneste bevis for vi har været afsted kursusmaterialet i en reol. Forskningen understøtter de erfaringer,- men jeg håber selvfølgelig at det er anderledes for dig.

Unik Performance har til hovedformål at fortælle at læring (på en efteruddannelse) ikke ender med en reel kompetenceudvikling,- hvor du anvender det du har lært. Men vi vil gerne fortælle om hvorfor, hvordan og hvad man gør for at det kan ændre sig med op til 80 % større læringseffekt og kompetenceudvikling.

innodiamanten1Spørgsmålet er hvorfor vi deltager i kurser, uddannelse og kompetenceudviklingsaktiviteter? Er det for at få en god oplevelse? Eller bruge det vi har lært i hverdagen? Forskellen er indlysende for os i Unik Performance – men er det også det for dig, virksomheder og dem der efteruddanner os?

Forskningen viser at det kun er op til 20% der er koblet op på selve undervisningssituationen/underviseren. Det betyder at der er flere andre faktorer der er afgørende for, hvorvidt du anvender det du har lært efter endt efteruddannelse.

Vi SKAL gøre det bedre når vi designer efteruddannelsesforløb, så det vi har lært aktivt bruges og anvendes 3-5-12 måneder efter vi har deltaget i en fantastisk undervisning.

Virksomhederne har et ansvar – din leder og kolleger har et ansvar,- men det har du også. Hvis du vil vide hvad der har betydning for, at du anvender det du har lært og dermed stiller krav, har forventninger til hvad og hvordan du og andre skal agere i din lærings- og transfer situation,- så har vi svaret.

Kontakt os gerne (mail: jane@unik-performance.dk eller tlf.: 6013 2913)f.eks. om vores transferprofil der skal undersøge om de rette vilkår og forudsætninger er til stede for at læring bliver til  kompetencer. Eller vores intensive og korte forløb “Train the learner” eller “Train the manager”.

Vi tilbyder også foredrag, pædagogiske oplæg/workshops og enkelte gratis webinarer.

Vores seneste initiativ er et (lærings) netværk for ledere. Er du leder og vil du have sparring, tilegne dig ny viden og kompetencer, kunne det måske være noget for dig. Se mere her

 

januar 27, 2014

0 responses on "Hov - hvad skete der lige der!"

Leave a Message

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

@ Unik Performance 2020