Unik Performance

Gratis webinar – Fokus på transferaktiviteter der skal være på plads i starten af et udviklingsforløb – godt begyndt er halvt i mål!

Undervisning kan ikke stå alene! En god start på et kompetenceudviklingsforløb er halvt i mål – undervurder ikke betydningen!

På et seminar i september præsenterede vi bl.a. “transferprofilen” som et analyseværktøj, der med fordel kan bruges inden deltagelse i en efteruddannelse. Samtidig introducerede vi også 2 korte opstarts forløb for den lærende (Train the learner) og dennes leder (Train the leader). Begge for at få en større effekt af de ressourcer (tid og penge) som investeres når en medarbejder skal deltage i efteruddannelsesaktiviteter.

Det var en god dag,- med en masse input, sparring og inspiration. Det har vi så arbejdet videre med og resultatet er blevet en samlet lærings- og transferpakke. Hvorfor er pakken genial: – Den analyserer den lærende og dennes læringsmiljø, så det er klart fra start hvor der er styrker, svagheder, muligheder og trusler i forhold til læring, transfer og effekt! – Den danner ramme for at leder og medarbejder struktureret indgå klare aftaler om lærings- og transferaktiviteter samt løbende opfølgning! – Begge parter lærer om hvordan man som voksen lære og hvad der skal til af aktiviteter, tilgang og opfølgning for at der udvikles nye kompetencer af en efteruddannelsesaktivitet Alt foregår virtuelt, nemt, hurtigt og bekvemt!

Lyder det spændende? Du kan tilmelde dig senest den 13. januar ved at sende en mail til: jane@unik-performance.dk eller ringe på tlf.: 6013 2913. Om morgenen den 14. vil du modtage det link du skal bruge til at komme direkte ind i vores møderum.

Webinaret er tirsdag den 14. januar fra kl. 9.00 til ca. 10.00 og du skal bruge en PC, bærbar, tablet, et par høretelefonen og en rimelig forbindelse til internettet.

Følg os på vores LinkedIn side:


0 responses on "Gratis webinar - Fokus på transferaktiviteter der skal være på plads i starten af et udviklingsforløb - godt begyndt er halvt i mål!"

Leave a Message

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

@ Unik Performance 2020