Unik Performance

Goodbye 2013 – hello to 2014!

2012-10-24 13-12-54.154
 
 
 
 
 
 

Hvor heldig kan man være? Er held lig med hårdt arbejde eller tilfældighed? Alle siger at de heldige er et resultat af flittighed – men hvem ved hvad det virkelig er et resultat af? Er du en af dem der har held og succes i karrieren og livet?

Der er så mange “kloge ord” som deles på diverse sociale medier. Ikke at jeg ikke kan se logikken i mange – men hvad er kernen i at gøre en forskel for andre – og for dig selv? I min optik er det at blive klogere, være nysgerrig, åben og lære hele tiden……..

Som alle andre har jeg lyst til at dele mit 2013, som forhåbentlig har påvirket mange andre end mig selv, fordi året har været skelsættende for Unik Performance.

innovationPassionen er at brede videnskabelig baseret viden, erfaring og give praktiske konkrete værktøjer til at vende tankegangen vedrørende uddannelse/kurser “180 grader”, hvis man som virksomhed/kursus/uddannelsesudbyder vil opnå et læringsudbytte for deltagerne, der er 4 gange større end traditionelle kurser/uddannelse.

Det vi gør i dag er slet ikke godt nok ifølge os som transfer teoretikere og i 2014 kommer Unik Performance med flere konkrete værktøjer til at fremme læringseffekten. De skal være med til at skabe resultater, læringseffekt og reel kompetenceudvikling – i stedet for at smide penge og ressourser ud af vinduet!

Opdateret for nylig2Unik Performance blev etableret i februar 2013 og det er gået stærkt lige siden. Der er blevet brugt mange kræfter på flere webinarer og et fantastisk seminar i september for at italesætte transfer af læring, så alle kan få op til 80 % større læringsudbytte af et kursus eller efteruddannelse.

I 2013 har Unik Performance udviklet flere koncepter, videoer og E-learning. Koncepter som er et must, hvis man ønsker f.eks. at arbejde seriøst med transfer, IKT, blended learning og flipped classroom.

Unik Performance kan bl.a. tilbyde fleksible kompetenceudviklingsforløb for L&D/HRD professionelle, den strategiske ledelse samt kursus- og uddannelsesudbydere. Se og download en samlet oversigt her.

Train the learnerTrain the managerUnik Performance er også klar til at tilbyde ledere og alle der skal på et kursus- uddannelsesforløb, et kort og intensivt virtuelt  forløb. Så ved de hvad der skal gøres, når det gælder læring, transfer, effekt og kompetenceudvikling – vi kalder dem “Train the learner” og “Train the manager”.

 

jane1Samtidig har det været en fornøjelse at undervise på Grundlæggende leder, Grundlæggende projektledelse, Ledelse i praksis, Kommunikation i praksis, som vikar på Projektstyring i praksis, været censor på Iværksætteri i praksis og næste år også skal undervise i HRM – det glæder jeg mig til.

Tak for tilliden og udfordringerne til alle jer der har været med,- og tak for de super gode tilbagemeldinger om kvalitet, faglighed, anderledes-, udfordrende og involverende undervisning, nærvær og lyst til at involvere mig i  jeres kompetenceudvikling som kursister/studerende!

 Hvad byder 2014 så på for Unik Performance:

 

showimage– At tilbyde en transferprofil til virksomheder der serøst arbejder med udnyttelse at deres uddannelsesbudget, der både viser hvordan læringsmiljøet er og hvad man skal være opmærksom på hvis de vil opnå størst mulig læringseffekt og ROI

– Kombiner ovenstående med vores forløb “Train the learner” og Train the manager”

– Launche en medlemsside for L&D/HRD professionelle

– Give viden og information via foredrag, pædagogiske oplæg og workshops, om hvad der virker og ikke virker, når vi taler om læring, blended learning, E-learning, transfer og effekt!

Men en ting er af vi i Unik Performance tænker på hvad vi vil – hvad har du brug for? Og kan vi hjælpe i forhold til dine udfordringer i 2014?

Du ønskes et godt og lykkebringende nytår!

Mange nytårshilsner

Jane

COE Unik Performance

december 31, 2013

0 responses on "Goodbye 2013 - hello to 2014!"

Leave a Message

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

@ Unik Performance 2020