Unik Performance

En milestone er nået!

Så er forløbet: Læring, transfer og effekt – for HR professionelle på 4 dage fordelt på 2 moduler og med virtuelle aktiviter før og efter færdigudviklet! Synes selv jeg har fået et fantastisk godt forløb, som i den grad kan gøre en forskel for både deltagerne og deres virksomheder.

Jeg glæder mig til at skabe interesse og viden om forløbet og se om de HR professionelle tager udfordringen op, så vi sammen kan skabe fremtidens uddannelser. Foreløbegt er det kommet her på siden,- men det kun første skridt. Jeg planlægger også webnarer,- så hvis du er interesseret i at deltage så hold øje i nærmeste fremtid!

Jeg håber det også bliver fulgt op med et seminar,- mere vil jeg ikke fortælle nu 🙂

Lægger også sidste hånd på den 1. af to videoer der kort og præsist skal fortælle hvor galt det står til med effekten af efteruddannelse og kursusdeltagelse og selvfølgelig give et bud på hvad man kan gøre og hvrdan jeg vil hjælpe,- spændende……det sker i video nr. 2.

Hvis du vil se den 1. video før alle andre så mail eller ring,- så får du linket!

februar 15, 2013

0 responses on "En milestone er nået!"

Leave a Message

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

@ Unik Performance 2020