Unik Performance

Vil du arbejde top professionelt med udvikling af kurser og uddannelser – eller vil lære det – SÅ SE HER!

Om man arbejder med intern uddannelsesudvikling for ledere og medarbejdere eller er ekstern kursusudbyder/underviser der udvikler kurser og læringsforløb,- så er dette ambitiøse forløb: “Design dine læringsforløb til transfer og forankring” et must…….

Det er igen med stolhed, at Unik Performance lancerer et forløb for kursus- og uddannelsesudviklere som både indeholder læringsteori, didaktik (tilrettelæggelse/planlægning) og transfer (forankring og implementering af det lærte). Det betyder at alle områder fra idé/behov til et færdigudviklet koncept dækkes og så ovenikøbet designet til en læringseffekt op til 4 gange bedre end traditionelle forløb!

Se beskrivelse af forløbet her: Design dine læringsforløb til transfer og forankring,- et forløb for kursus- og uddannelsesudviklere!

Tilmeld dig til kurset på Jane@unik-performance.dk eller ring 6013 2913 i dag (indtil kl. 18.00) og få 20 % rabat på prisen.

Jeg glæder mig til at sætte forløbet igang i maj med deltagere der vil være med til at sætte nye standarder for læring, kompetenceudvikling, transfer og effekt!!!!!!

0 responses on "Vil du arbejde top professionelt med udvikling af kurser og uddannelser - eller vil lære det - SÅ SE HER!"

Leave a Message

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

@ Unik Performance 2020