Unik Performance

Har du nogensinde tænkt på?

streg2
At “One size – fits all” ikke gælder, når det handler om kompetenceudvikling. Hvert forløb, deltager og organisation er forskellig og alene kombinationer af de 3 parametre giver mange unikke scenarier.

Derfor er Transferprofilen er fantastisk værktøj til at gennemskue ethvert scenarie,- for at se hvilke vilkår og forudsætninger deltagelse i et kursus eller efteruddannelse har – hver gang nogen sendes af sted!

Men vi ved også i Unik Performance, at behovene er forskellige og at “One size – fits all” er skudt helt ved siden af. Du vil sikkert give mig ret i, at der er kæmpe stor forskel på et 2 dages Excel kursus og så et længerevarende lederudviklingsprogram – selvom der skal ske transfer og forankring af teori (i undervisningen) til praksis i hverdagen – i begge tilfælde.

Transferprofil med copyrightHvorfor tage på efteruddannelse hvis målet ikke er, at man skal anvende det man har lært, til gavn for deltageren, afdelingen og organisationen. Det er jo mange penge , tid og ressourcer der bliver investeret hver dag og de skal vel ikke bare smides ud af vinduet – vel!

Og det med at se ind i fremtiden og se om virksomheden, kommunen eller organisationen smider penge ud af vinduet er jo netop det som Transferprofilen kan se – vildt ikke! Se videoen om Transferprofilen her: Transferprofil – hvad er det og hvorfor er den genial!

Videoen præsenterer et helt nyt og revolutionerende værktøj der hedder TRANSFERPROFIL – du har garanteret ikke set noget lignende! Lyder det for godt til at være sandt?!

Hvad hvis jeg fortæller dig, at du ved hjælp af en transferprofil, vil kunne se ind i fremtiden, og om der er de rette vilkår og forudsætninger til stede for, at det lærte (i undervisningen) vil blive anvendt og brugt i hverdagen (praksis) og du dermed kan finde ud af om investeringen i efteruddannelsen kan betale sig?

Du kan øge læringseffekten med op til 80 % i forhold til traditionelle kurser og uddannelse, hvis du følger transferprofilens anbefalinger og iværksætter transferfremmende aktiviteter.

Payday-Loans

I de sidste 20 år jeg har arbejdet med læring (Learning &Development), kurser, efteruddannelse og intern/ekstern kompetenceudvikling har der været fokus på effekt og effektmåling. Der er og bliver stadig mest udbredt som jeg oplever det, at give et evalueringsskema (som bliver arkiveret) eller udvikle store og komplekse evalueringssystemer, som bliver tunge og ressourcekrævende. Lad os komme i gang med at vende vores tankegang og vaner på hovedet…….

Brug ressourcerne og den viden vi har fra de seneste 100 års forskning indenfor Transfer, til at tænke innovativt og proaktivt i stedet for – siger jeg. Hvis du tænker det samme, så er Transferprofilen det værktøj der kan bruges til at starte processen med RAKETFART!

Vi har udviklet 3 varianter af Transferprofilen – fordi “one size – fits none” når det gælder kurser og efteruddannelse. Se vores video her: De 3 varianter af Transferprofilen.

Transferprofilen er til mange formål i forhold til kurser og efteruddannelse- hvad er dit behov?

Transferprofil bruges som et konkret værktøj i virksomheder, kommuner eller organisationer. Eller hos kursus eller efteruddannelses udbyder, der vil tilbyde sine kunder Transferprofilen som en unik “før undervisnings aktivitet”, når der sælges “World class” kompetenceudvikling.

Lad os komme i gang med at skabe nye standarder for læring, efteruddannelse og kompetenceudvikling sammen – det kan ikke gå for hurtigt!

Kontakt os nu på : Jane@unik-performance.dk eller tlf.: 6013 2913 og hør nærmere 🙂

april 8, 2014

0 responses on "Har du nogensinde tænkt på?"

Leave a Message

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

@ Unik Performance 2020