Unik Performance

Interesseret i webinar om fokus og faldgruber ved læring, transfer og effekt!

Jeg planlægger i øjeblikket 45 min. webinarer der skal køre i uge 15, for alle der gerne vil være med til, har idéer til eller vil lære at skabe nye standarder for læring og specielt forankring og implementering af uddannelses- og kursusforløb.

  • Hvordan undgår man at et kursus ender som et ringbind i reolen?
  • Hvordan skal vi undgå modstand fra kolleger, leder og andre, når den lærende kommer tilbage efter kursus og gerne vil videndele, implementere nye idéer og kompetencer,- uden at blive kaldt “kloge Åge”eller møder anden modstand, manglende tid eller relevante opgaver?
  • Hvordan understøtter man den lærende i at forankre det lærte og skabe et læringsmiljø både på kurset og hjemme i virksomheden som skaber effekt?
  • Hvordan undgår vi demotiverede ledere og medarbejdere der har deltaget og engageret sig i sin uddannelses eller kursus, men ikke kan få lov til at udvikle kompetencen ved at bruge det efterfølgende?

Søger du i bund og grund praktiske idéer til hvordan du kan prioritere og fokusere tid, penge og ressourcer, så de udnyttes til at give op til 80 % større værdi på lærings- uddannelses- og kursusforløb?

Er du den innovative og fremtidsorienterede og måske utraditionelt tænkende HR professionel, med ansvar for og/eller arbejder med kompetence-, talent- og uddannelsesudvikling eller sidder med uddannelsesbudgettet og sparre med eksterne uddannelses- og kursusleverandører/undervisere?

Eller den ambitiøse og top professionelle underviser, uddannelses- og kursusudviklere der allerede designer, udvikler og gennemfører læringsforløb eller vil gøre det i fremtiden?

Send en mail til mig på jane@unik-performance.dk, så vil du modtage en direkte invitation til webinarene.


Se de kolde fact i videoen.

marts 22, 2013

0 responses on "Interesseret i webinar om fokus og faldgruber ved læring, transfer og effekt!"

Leave a Message

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

@ Unik Performance 2020