Unik Performance

Hvilke L&D kompetencer har du? Interessant mulighed for selv assesment!

Arbejder du som “Learning professional” i virksomheder, som læringsdesigner, underviser eller? Og er du lige som jeg var nysgerrig efter at se din samlede L&D profil?  Udspecificeret på 9 kerneområder og med i alt 27 kompetencer!

Learning og Performance Institute har udarbejdet en oversigt over nøgle kompetencer for nutidens L&D professionelle. Du får samtidig muligheden for online, at vurdere dig selv og få en oversigt af din samlede profil – gratis.

I forhold til hvad jeg ellers har set rundt omkring, er det en både alsidig og meget komplet profil, som dækker over de forskellige roller L&D professionelle kan have. Hvis jeg selv skulle bidrage med input til hvad der mangler, er det “selvfølgelig” indenfor mine hjerteområder:

  1. Specifikke kompetencer indenfor transfer,
  2. Didaktiske kompetencer (design og tilrettelæggelse af samlede forløb) med fokus på blended learning og
  3. Design af IKT (Informations- og Kommunikations teknologi) baserede learning ressources

Unik Performance (www.unik-performance.dk) tilbyder en række produkter, blendede og virtuelle forløb rettet indenfor L&D området. Se f.eks. vores “transferprofil”, fleksible forløb med 10 moduler eller kompetence og effekt pakker for deltagere på et kursus/uddannelse og deres ledere.

Du kan arbejde med din egen kompetenceprofil her 

God fornøjelse og god dag, mange transfer og IKT hilsner

Jane

Følg os på vores LinkedIn side:


 

februar 17, 2020
@ Unik Performance 2020