Unik Performance

Hør hvad vores samarbejdspartnere siger:

John Even Jones (Even Jones International): “Jane Olga is one of the best trainers, coaches and HR executives that I´ve ever met. Personally, I think that any company that employs Jane´s services – is a lucky one indeed.”

 


Rene Rene (FDC Forsikringens Data Center): I had the pleasure several times to work together with Jane in coordinating, planning and delivering Project Management training for Project Managers and Project Participants. I find her a very professional and an outstanding facilitator supporting the courses. She balances theory with practice and supports the courses in a motivating way, with a bright smile and good humor bringing energy and inspiration to the participants.


Ulrik (DMI) : Jane is a dedicated, passionate and inspiring educational consultant, with a deep theoretical insight and many years of experience.
Her broad competences is of great benefit for all participants weather your in ‘in class’ being coached, or your HR-approach is being reviewed. Bedste egenskaber: Ekspert, God værdi, Høj integritet.


HelleHelle (Contex A/S): Jeg kender Jane som et utroligt aktivt og givende menneske, der kaster sig over projekter med stor iver og entusiasme. Jane griber gerne vildfarne bolde og følger dem til dørs og byder samtidig gerne ind med ideer og opmuntringer til, hvordan man bedst når i mål.

Jane elsker og behersker til fulde disciplinen at tale MED og ikke kun TIL mennesker. Hun svømmer som en fisk i vandet i større forsamlinger, hvor hun hurtigt finder det niveau hun skal formidle på og derfor hurtigt opnår kontakt og respons.

Jane er ikke bange for at gå nye veje! Hun følger den sti der for hende er rigtig og som giver hende værdi og mening. Jeg ser derfor Jane som et utroligt modigt og viljestærkt menneske, som ikke går på kompromis med egne ønsker og værdier.


ThomasThomas (Hoffmann A/S): Jeg har haft fornøjelsen af at følge et af Jane Olga Melholt-Riggelsens fag på Københavns Erhvervsakademi”. Jane er en meget inspirerende og engageret underviser der virkelig forstår at lære fra sig og få alle med i undervisningen. Kan anbefale at følge hendes fag eller rekruttere hende til en forelæsning. http://www.unik-performance.dk/”


Pernille Kiehn NielsenPernille Kiehn Nielsen (HR – og Distributionsleder i Region Hovedstaden): Jeg har haft Jane Olga Melholt-Riggelsen som underviser på KEA i faget ”Human Ressource Management”.  Jane er en meget engageret underviser med humor og kant der skaber god dynamik og debat i undervisningen. Hun formår at tilrettelægge undervisningen på en meget varieret måde således at det fanger alle deltagere. Ligeledes er Jane rigtig god til at inddrage situationer og oplevelser fra egen karriere, således at der kommer en god kobling mellem teori og praksis. Jeg giver Jane de bedste anbefalinger.


AndersAnders (Ramboll Oil & Gas): At the time we worked in the same company, Jane worked in HR. Jane shows this rare ability to also and always have focus on humans and show the human touch in a business world where focus otherwise at times tends to be solely on business plans, targets and budget. Adding to this, Jane is versatile and most skillfull and handle work tasks most professionally. It is a true pleasure for me to bring recommendations to Jane.


ErikErik (NKT Flexibles): I was coached by Jane on a weekly basis for a longer period. Jane was a large help in realising how I could improve my interaction with coleagues and clients. Also my role as newly appointed manager was the subject in this coaching. Jane quickly understood the subjects and during the discussions and her questions I gained insight in myself. Jane often gave “home work”, in order to do on the job training as well.


Michael (NKT Flexibles): I worked with Jane a few years back and admired her way of communicating the same message to different people. She found the key to solve a delicate internal matter and was at the same time extremely caring, professional and focused on the target. I miss her and give her my best recommendations.


Lisbeth (København Kommune): Jane vil jeg beskrive kort med disse ord: ambitiøs, nytænkende, motiverende og hun har et højt faglig niveau og en stolthed for sit fag. Jane sætter en ære i at yde en særlig indsats overfor hendes elever, kunder og ikke mindst hendes kollegaer. Højt humør, ansvarsbevidst og udadvendt er også ord der vil beskrive Jane.


Jens (FOA): I can recommend Jane as a very dedicated and skilled consutant in E-learning and webbased educational activities.

 


imagesCA79RP54Michael (Post Danmark): Jane Olga er en indspirende underviser, der er god til at fastholde interesse for emnet og skabe gode debatter i plenum. Hun er også god til at gribe de spørgsmål der kommer og bruge dem i undervisningen.


Charlotte: Jane er i stand til at gøre undervisning tilgængelig og forståelig på en informativ og samtidig underholdende måde. Hun er sikker og godt inde i stoffet.
Jane gør det mulighed, at vende problematikker ud fra de mangeartede erfaringer som kursisterne kommer med – hvilket undervisningen nuanceret. Janes undervisnings evner rækker ud over det sædvanlige og hun opleves som hun er i sit rette element. Jane er absolut en af de undervisere jeg haft, som stikker ud som rigtig god. Det har været en fornøjelse.


Marlene (SAS): Jeg har været på en del kurser og efteruddannelse efterhånden, og jeg må sige, at du er den bedste underviser, jeg har haft – det har været utroligt inspirerende og berigende at følge din undervisning, og jeg har hver gang gået fra dagene med begejstring over det jeg har lært.Det er selvfølgelig ikke bare et spørgsmål om indhold i undervisningen, for det kræver også en god underviser – og der har du en stor force ved at være godt talende, vidende, ikke bange for at udfordre kursisternes holdninger.


Tina (SAS): Du har været fantastisk til at få os alle med, til at føle os en helhed lige fra begyndelsen, selvom vi alle var fremmed for hinanden. De værktøjer, måden du har undervist på og opgaverne har givet mig utrolig meget at gå videre med. Jeg kan kun sige det har været professionelt, positivt, og et lærerigt kursus.


 

KimKim (Wirework): Som underviser er Jane inspirerende og nytænkende, og for mig har det betydet, at undervisningen var spændende og udfordrende og noget jeg kunne bruge i min hverdag. Alt i alt har forløbet givet mig en masse gode værktøjer, som har været nemme at implimenterer i min hverdag som leder, men også på et personligt udviklingsplan. Jeg kan varmt anbefale Jane som underviser, hun er en af dem der gør en forskel!


Ønsker du at høre om de projekter Unik Performance er eller har været involveret i, så kontakt os for nærmere beskrivelser, oplysninger og referencer.

  

 

 

 

 

 

 

@ Unik Performance 2020