Unik Performance

Er det nu det er nu…. hvis du vil se vores nye video? TRANSFERPROFILEN,- når dit fokus er på effekten af kurser og efteruddannelse!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vil du gerne vide, hvordan du kan se ind i fremtiden, når det gælder læring og effekt af kurser og efteruddannelse?

Unik Performance har produceret en helt ny video, vi i al beskedenhed vil anbefale dig at se her:
slide-17Transferprofil,- hvad er det og hvorfor er den genial

Så har du helt sikkert et godt indblik i, om Transferprofilen som er et konkret værktøj, er noget for dig, din virksomhed, kommune eller organisation. Eller du som kursus eller efteruddannelses udbyder, vil tilbyde dine kunder Transferprofilen som en unik “før undervisnings aktivitet”, når du vil sælger “World class” kompetenceudvikling.

Videoen præsenterer et helt nyt og revolutionerende værktøj der hedder TRANSFERPROFIL – du har garanteret ikke set noget lignende! Lyder det for godt til at være sandt?!

Kan det virkeligt være rigtigtForestil dig, at det er aftalt/planlagt, at en medarbejder/leder/chef skal på efteruddannelse. Hvad hvis jeg fortæller dig, at du ved hjælp af en transferprofil, vil kunne se ind i fremtiden, og om der er de rette vilkår og forudsætninger til stede for, at det lærte (i undervisningen) vil blive anvendt og brugt i hverdagen (praksis) og du dermed kan finde ud af om investeringen i efteruddannelsen kan betale sig?

Du kan øge læringseffekten med op til 80 % i forhold til traditionelle kurser og uddannelse, hvis du følger transferprofilens anbefalinger og iværksætter transferfremmende aktiviteter for at undgå at pengene smides ud af vinduet?

Mail til Jane på jane@unik-performance.dk og bestil en transferprofil eller for at aftale en yderligere præsentation…….

marts 18, 2014

0 responses on "Er det nu det er nu.... hvis du vil se vores nye video? TRANSFERPROFILEN,- når dit fokus er på effekten af kurser og efteruddannelse!"

Leave a Message

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

@ Unik Performance 2020