Unik Performance

Diana Laufenberg: How to learn? From mistakes

Video festival

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her er den 11. video og sidste video på festivalen fra Unik Performance om læring og uddannelse – Diana Laufenberg: How to learn? From mistakes.

Der er flere videoer som kunne have været vist på festivalen,- men sommerferien står for døren. Tak for alle de henvendelser, kommentarer og input der er kommet i de sidste 2 uger festivalen har kørt. Jeg håber at se flere af jer i fremtiden,- måske på webinaret vi tilbyder eller på et af vores forløb om læring, transfer (forankring) og effekt.

Den får også lige et citat med: “Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn. Benjamin Franklin

http://www.youtube.com/watch?v=up4hFj-jcTY&feature=share&list=PLFuaPZv6p-oEILul-h8Rg3Ca17w0vxwS_

Rigtig god sommer!

Unik Performance tilbyder 3 forløb hvoraf de 2 starter i henholdsvis august og september. Se mere nedenfor:

1. forløb hedder: Læring, transfer og effekt – for HR professionelle!

slide-13Forløbet er et ambitiøst forløb for HR professionelle, der arbejder med HRD, kompetenceudvikling, uddannelsesudvikling, læringsdesign, uddannelsesbudget eller forhandler/udvikler kurser- og efteruddannelsesforløb med eksterne leverandører.

Du får styrket dine HRD kompetencer og bliver skarpere på læring, transfer, transferfremmende aktiviteter og effekt. Med udgangspunkt i hvad du allerede gør i hverdagen med HRD og kompetenceudvikling vil du få idéer, inspiration og værktøjer til at opstille og implementere aktiviteter i din egen HR praksis og i HR afdelingen. Se mere her

2. forløb hedder: Design dine læringsforløb til transfer og forankring – for kursus- og uddannelsesudviklere!

slide-18Forløbet er et ambitiøst forløb for undervisere, uddannelsesudviklere, læringsdesignere, konsulenter og leverandører der designer, tilrettelægger og underviser kurser og efteruddannelse.

Du er top professionel og vil tilbyde dine deltagere/kunder læringsforløb, der skaber op til 4 gange større værdi end andre. Du er ikke bange for at gå forrest – tænke innovativt – og samtidig ser du potentialet i at udfordre og inspirere til fremtidens kompetenceudvikling.

Du får styrket dine kompetencer, får inspiration og værktøjer til at designe og udvikle forløb med lærings- og transferaktiviteter ud fra såvel teoretiske som praktiske perspektiver. Se mere her

Det 3. forløb er tilpasset den enkelte virksomhed og hedder: Fang potentialet i fremtidens kompetenceudvikling – for hele virksomheder!

slide-10Forløbet er et ambitiøst totalkoncept for din virksomhed, hvis I som organisation vil opnå et større læringsudbytte på op til 80 % og dermed muligheden for at får 4 gange større Return of Investment (ROI) af jeres investering i interne og eksterne individuelle lærings, – kursus- og uddannelses forløb (uddannelsesbudgettet).

I vil få en organisation der via italesættelse og synliggørelse, vil få fælles begreber om læring, transferfremmende aktiviteter og implementering af ny viden. Dermed også se og udnytte – ikke kun de individuelle, – men også de organisatoriske potentialer for innovation, udvikling, implementering og nye forretningsmuligheder. Se mere her

Vi tilbyder også rådgivning, foredrag   og gratis analyse af læringsmiljø og/eller lærings- og uddannelsesforløb –   hvad gør I godt og hvad kan gøres bedre?

0 responses on "Diana Laufenberg: How to learn? From mistakes "

Leave a Message

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

@ Unik Performance 2020