Unik Performance

Train the Learner – E-Learning

66 STUDENTS ENROLLED

  E-learning giver nogle væsentlige fordele for dig som skal lære nyt – såsom fleksibilitet, uafhængighed af tid og sted. Samtidig kan du også tilgå indholdet og materialet igen og igen samt udpege det emne der er aktuelt lige nu. Lidt populært sagt så: “Lærer du bedst, når du oplever et akut behov for ny viden – det bliver i langt højere grad vedkommende og motiverende.

  Men hvorfor er det vigtigt, at du kompetenceudvikles indenfor Transfer (forankring af det lærte)?

  – Fordi forskningen peger på, at kun 1 ud af 7 deltagere opnår transfer og effekt ved ekstern efteruddannelse/kursus.
  – Fordi forløbet vil give dig viden og værktøjer, til at få op til 4 gange større udbytte af dit kursus eller din efteruddannelse, bl.a. ved at inddrage din leder og dine kolleger.

  Forløbet har fokus på dig, der vil undgå at dit kursus/efteruddannelse vil ende som et ringbind i reolen. Er du i tvivl om hvad vi mener, så klik her og se den korte video af de kolde facts!

  Forløbet kan tages alene,- også som et 2 ugers virtuelt forløb. Det anbefales at indgå som en aktivitet i den samlede “før-undervisnings-start-transferpakke”.

  Indhold og udbytte (Lærings- og kompetence mål):

  Vi ser på dit kursus/efteruddannelse som et forløb – i stedet for en enkeltstående begivenhed – med aktiviteter før, under og efter deltagelse i undervisningen. Og vi gennemgår hvilke andre områder, du skal have fokus på, udover undervisningen for at få 4 gange større læringsudbytte. Vi ser på videndeling og involvering af din leder og kolleger samt samarbejde med din underviser.

  1. – Du får indsigt i, hvad der påvirker effekten af din læring og kompetenceudvikling
  2. – Du får viden om læringsteori og specielt KOLB
  3. – Du får viden om transfer – hvad er det og hvad skal der fokus på
  4. – Du vil kunne kende forskel på lærings- og transferaktiviteter
  5. – Du vil kunne identificere og gennemfører relevante transferaktiviteter
  6. – Du får viden om din afhængighed af læringsmiljøet i afdelingen, herunder virksomhedens opbakning og “commitment”. Alternativt udarbejder du din egen plan B.

  Praktiske oplysninger:

  Du har adgang til “Train the Learner” både før, under og efter din kursus/efteruddannelse. Som udgangspunkt er der adgang i 30 dage,- men kan efter aftale forlænges efter behov. Du vil får adgang til videoer, opgaver, quizzer, ekstra materiale m.v. Der er 8 moduler i alt. Har du spørgsmål så kontakt Jane på tlf.: 6013 2913 eller jane@unik-performance.dk.

  Du skal have adgang til en tablet, pc’er eller bærbar computer med headset/kamera og en rimelig internet forbindelse.

  PRIVATE COURSE
  • PRIVATE
  • 4 Days
  • Course Certificate

  Advanced Course Search Widget

  Recent Posts

  Term : Taxonomy Mismatch: Selected Term does not exist in Taxonomy ! ..more..
  @ Unik Performance 2020