Unik Performance

Intensiv online Master Class for HR Professionelle

Strategisk kompetenceudvikling for HR professionelle! Vil du med på en intensiv Online Master Class der indeholder 7 virtuelle workshops med skarpe oplæg og klare pointer, innovative og deltageraktiverende dialoger, individuelle refleksioner og praksisnære opgaver samt E-learning?

56 STUDENTS ENROLLED

  Dette forløb er en unik mulighed til dig, der vil sætte nye standarder for Strategisk Kompetenceudvikling, design af kompetenceudviklingsaktiviteter, Transfer og effekt af kurser – nu!

  Hvorfor er det vigtigt, at du kompetence udvikles indenfor kompetenceudvikling og Transfer (forankring af det lærte)?

  Fordi forskningen peger på, at kun 1 ud af 7 deltagere opnår transfer og effekt ved ekstern efteruddannelse/kursus. Har du nogen idé om, hvad det svarer til af penge som din organisation smider ud af vinduet på kompetenceudviklingsforløb?

  Fordi du og din virksomhed, kommune eller organisation, i langt højere grad vil være i stand til at arbejde struktureret med Strategisk kompetenceudvikling og Transfer. Fokus er at du kan skabe de rette vilkår og forudsætninger for at læring omsættes til praksis, kompetencer, performance og sikre at I får et højt ROI for de mange penge, I bruger på kompetenceudvikling af chefer, ledere og medarbejdere. Er du i tvivl om hvad vi mener, så se denne korte video af de kolde facts!

  Dit udbytte af at deltage i Master Class (lærings- og kompetence mål):

  – Du vil få viden om en virksomheds arbejde med strategisk kompetenceudvikling – fra strategi, afdækning, metoder og værktøjer
  – Du vil kunne tage initiativ til, strukturere og styre større kompetenceudviklingsprojekter
  – Du vil få viden om læringsteori, KOLB og Transfer – hvad er det og hvad skal der fokus på
  Læringsmiljøet i organisationen – analyse af og hvordan udvikles det
  – Du kan strukturere kompetenceudviklingsforløb, herunder skabe sammenhæng, udvikle samt bruge transfer fremmende aktiviteter med fokus på før, under og efter selve undervisningen
  – Du kan identificere og gennemføre relevante kompetenceudviklingsaktiviteter
  – Du vil have viden om og kende formålet med en Transferprofil, Train the Learner/Manager, lærings-og Transferplan, løbende coaching/sparring og logbog.
  – Du kan identificere og vide hvad forskellige interessenter skal bidrage med set i forhold til transfer af efteruddannelse, herunder:

  1. Lederens rolle, ansvar og muligheder for understøttelse af individuel og organisatorisk læring, forankring og effekt
  2. Medarbejderens eget ansvar, rolle og muligheder for understøttelse af egen læring, forankring og effekt
  3. HR’s rolle, understøttelse af og facilitering af organisationens kompetenceudvikling

  Tidspunkt:

  7 onsdage fra kl. 13- 15. Ring for at høre, hvornår næste hold starter.

  Praktiske oplysninger:

  Prisen for forløbet incl. on- og offline materiale, optagelser af workshops m.v. er 7.400 ex. moms. Facilitator på alle moduler er Jane, CEO Unik Performance. Har du spørgsmål så kontakt Jane på tlf.: 6013 2913 eller jane@unik-performance.dk. Tilmelding er bindende.

  Du skal have adgang til en tablet, pc’er eller bærbar computer med headset/kamera og en rimelig internet forbindelse.

  Alle workshops optages, så du kan se eller gense dem. Du skal være indstillet på at arbejde med temaer/opgaver imellem de virtuelle workshops, hvis du vil have et optimalt udbytte.

  TAKE THIS COURSE8 SEATS LEFT
  • 15,400.00 DKK
  • 8 Days
  • 8 SEATS

  Advanced Course Search Widget

  Recent Posts

  Term : Taxonomy Mismatch: Selected Term does not exist in Taxonomy ! ..more..
  @ Unik Performance 2020