Unik Performance

Vores passion og mission

[grid_9]

Unik Performance har en passion om at sætte nye standarder og bryde traditionel tænkning indenfor talent- og kompetenceudvikling, uddannelses- og kursusforløb.

Værktøjerne er forskningen indenfor læring og transfer samt udnyttelse af nye teknologier (IKT) til understøttelse af lærings- og transferaktiviteter.

Vores formål er at tilbyde vores kunder (virksomheder, kommuner og udbydere af efteruddannelse) værktøjer og sparring, der skaber op til 4 gange større værdi af efteruddannelse.

Det betyder, at vi hjælper med at designe efteruddannelsesforløb der har fokus på, at du som deltager omdanner det lærte (undervisningen) til kompetencer du bruger i praksis(hverdagen).

Vi tilbyder en transferprofil og en transferpakke,- men tilbyder også rådgivning, foredrag og gratis analyse af læringsmiljø og/eller lærings- og uddannelsesforløb – hvad gør I godt og hvad kan gøres bedre?

Filosofi for hvordan vi designer kurser/uddannelser til optimering af vores deltagers  læring og udbytte:

Vi har stor fokus på begrebet “transfer”, som omhandler, at du ikke “kun” skal lære noget i undervisningen. Men også bruge det lærte konkret i den efterfølgende hverdag. Vi kalder det Transfer – fra læring til kompetence og sikrer, at du får større udbytte og effekt af din deltagelse. Vi designer derfor det vi kalder læringsforløb, hvor de traditionelle undervisningsdage bliver suppleret med transferaktiviteter både før og efter.

I Unik Performance vil vi være nærværende og engageret i dig, dine udfordringer og udvikling. Vi ønsker at opbygge langvarige relationer med vores kunder og samarbejdspartnere og målet er kvalitet,- ikke kvantitet!

Se også vores videoer:

[dropcap]*[/dropcap]

Vores passion og vision!

Innovate adult education, competence development and training,- we do and want to help you!

[dropcap]*[/dropcap]

Er du i tvivl om hvad vi mener, så se denne korte video af de kolde facts!

Forøg effekten af kurser og efteruddannelse,- få op til 80 % større læringsudbytte!

 

 


 @ Unik Performance 2020